Elmalı Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: ELMALI İMAM-HATİP LİSESİ OLARAK DÖRT SENEDE RUHEN VE BEDENEN SAĞLIKLI BİR ÖMÜR, ULAŞILABİLECEK BİR İDEAL, bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli bireyler yetiştirmektir.

Misyon: ÖĞRENCİLERİMİZİN ZİHNİNDE İNSANA, DÜŞÜNMEYE, ÖZGÜRLÜĞE, SAYGIYA, AHLAKA VE KÜLTÜREL MİRASA DAYANAN BİR DİN EĞİTİMİ VE ÖĞRETİM ANLAYIŞI EĞİTİMİNİ ; bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini,bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını,olaylara çok yönlü ve tarafsızbakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını, sağlamaktır. -KÜLTÜREL MİRASI DEĞERLENDİREBİLEN, YAŞANAN HAYATI YORUMLAYABİLEN VE PROBLEMLERE ÇÖZÜM ÜRETEBİLEN DİNDAR VE AHLAKLI BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR.

Başarılar:

Saatler: 08.30-16.20
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil: Arapça - İngilizce
Servis Bilgisi: OKULUMUZUN ÖZEL SERVİSİ BULUNMAMAKTADIR.
Okulun Sınav Başarı Durumu: İYİ
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 70
Sportif Etkinlikler: VOLEYBOL, FUTBOL,FUTSAL, MASA TENİSİ, BADMİNMTON, SATRANÇ
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK PROJELERİ
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ERASMUS, AB PROJELERİ
Kontenjan Bilgileri: 136 FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMI:30

Telefon - OKUL 02426185797

WEB - https://elmaliaihl.meb.k12.tr

Adres - YENİ MAHALLE 9010 SOKAK. NO17 ve NO19 ELMALI / ANTALYA

Yerleşim Yeri - ELMALI İLÇE MERKEZİ YEN, MAHALLE 9011 SOKAK NO:2

Adres - YENİ MAHALLE 9010 SOKAK. NO17 ve NO19 ELMALI / ANTALYA

Ulaşım İL MERKEZİNE UZAKLIK:110 KM ULAŞIM:OTOBÜS, ÖZEL ARAÇ

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ ELMALI İLÇE MERKEZİNDEDİR. ANTALYA MERKEZE İSE 110 KM UZAKLIKTADIR.